Sunday, 24 July 2011

Skruzdėlynas/ Anthill




Receptas iš supermama.lt/forumas (forumietės cipciukas)

Tešla
3 kiaušiniai
330g miltų
2 v.s. vandens
2 v.s. aliejaus
aguonu.

Glajus

1 stiklinė dirbtinio medaus
1 stiklinė cukraus
2 šaukstai sviesto
2 šaukstai grietinės


1. Viską sudedame į indą ir užminkome tešlą.
2. Iškočiojame tešlą plonai, kad net stalas persišviestų. Geriausia kočioti ant aliejumi ištepto stalo.
3. Pjaustome į norimo dydžio lašktus
4. Kepame karštame aliejuje.
5. Iškeptus lakštus merkiame i glajų
6. Lipdome skruzdėlyną.
7. Nepamiršti pabarstyti aguonų.

Skanaus!!!

Anthill

Dough
3 egss
330g. plain flour
2 tbsp water
2 tbsp vegetable oil
poppy seeds for sprinkling

Icing
1 cup honey
1 cup sugar
2 tbsp butter
2 tbsp soured cream

1. Put everything in a bowl and mix into dough
2. Roll dough into very tin sheet. Sheet should be almost transparent. Tip: brush some oil on the table and then roll the dough.
3. Cut in to small pieces. Any shape you like.
4. Deep frying.
5. Fried pieces one by one put in to hot icing
6. Start building Anthill.
7. Don't forget to sprinkle some poppy seeds. They are your "ants"

Enjoy !!!

No comments:

Post a Comment